Procedure 4-jarigen

Rondleiding
Voor
u uw kind inschrijft op onze school, kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons onderwijs. Dit kan door middel van deze website, het lezen van de schoolgids en vooral door een bezoek aan onze school. Voor het aanmelden voor een rondleiding, klikt u links in het menu op ‘Aanmelden Rondleiding’.

Na inschrijving van uw kind krijgt u een bevestiging thuis gestuurd.

Wenformulier & vragenlijst
Enkele
maanden voor de eerste schooldag van uw kind, krijgt u een wenformulier en een vragenlijst toegestuurd.
Uw kind mag maximaal 5 dagdelen in twee weken voordat het 4 jaar wordt komenwennen“. Met de wensen en mogelijkheden van de ouders wordt hierbij zoveel mogelijk rekening gehoudenKinderen die in juni, juli of augustus 4 jaar worden, beginnen meteen na de zomervakantie. Zij zullen in de maand juni uitgenodigd worden voor een wenuurtje in hun nieuwe groep.

Met uw informatie uit de vragenlijst hopen wij inzicht te krijgen over de ontwikkeling van uw kind in de eerste jaren en eventuele bijzonderheden. Zo kunnen wij uw kind optimaal begeleiden in de eerste periode van zijn/haar basisschooltijd.
Voor uw kind echt naar school gaat, ontvangt u de groepsindeling, een informatiebrief en een leuke ansichtkaart, zodat u met uw kind de nachtjes kunt aftellen!

Mocht u belangstelling hebben voor onze school, dan is het raadzaam vooraf te informeren naar de mogelijkheden van plaatsing van uw kind.

Confidental Infomation