Aanmelden De Boomgaard

Aanmelden vanaf 3 jaar
Hieronder vindt u het aanmeldformulier voor basisschool De Boomgaard. U kunt dit formulier downloaden en ingevuld sturen naar nieuweouders@deboomgaard.nl. Zodra wij de aanmelding ontvangen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Aanmeldformulier v.a. 3 jaar

Is uw kind ouder dan 4 jaar en/of zit uw kind op dit moment al op een andere school, dan kunt u uw kind niet direct aanmelden via het bovenstaande formulier. Graag verzoeken wij u contact op te nemen via nieuweouders@deboomgaard.nl. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Procedure 5 jaar en ouder’.

Kinderen onder de 3 jaar
In de gemeente Utrecht kunnen kinderen vanaf 3 jaar aangemeld worden op een basisschool. Is uw kind jonger dan 3 jaar, dan kunt u natuurlijk wel al uw belangstelling in De Boomgaard kenbaar maken en uw gegevens achterlaten. Zodra uw kind 3 jaar is geworden, sturen wij u een e-mail waarin we vragen of u uw kind wilt aanmelden. Vervolgens kunnen we de aanmelding op De Boomgaard definitief maken. Mocht u uw belangstelling kenbaar willen maken, dan verzoeken wij u om de onderstaande informatie te mailen naar nieuweouders@deboomgaard.nl. Zodra wij uw gegevens ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging.

Naam ouder(s)en/of verzorger(s):
Naam kind:
Geboortedatum kind:
E-mailadres(sen):
Telefoonnummer(s):
Wel of geen broer/zus al op De Boomgaard:

Confidental Infomation