Aanmelden De Boomgaard

Aanmelden van kinderen geboren tot en met 31 september 2018
Is uw kind geboren voor 1 oktober 2018 en heeft u interesse in De Boomgaard dan kunt u uw interesse aan ons kenbaar maken. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar nieuweouders@deboomgaard.nl. Graag ontvangen wij in deze mail de volgende informatie:

Naam ouder(s)en/of verzorger(s):
Naam kind:
Geboortedatum kind:
E-mailadres(sen):
Telefoonnummer(s):
Wel of geen broer/zus al op De Boomgaard:
Staat uw kind ook ingeschreven op een andere school?

Zodra wij de bovenstaande gegevens hebben mogen ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden van kinderen geboren na 1 oktober 2018
Is uw kind geboren na 1-10-2018 dan meldt u uw kind aan bij de gemeente Utrecht in het kwartaal dat uw kind 3 jaar wordt. U wordt hierover geïnformeerd door de gemeente Utrecht. De nieuwe manier van aanmelden is eerlijk, open en eenvoudig. U kunt hier meer over lezen op de website: naardebasisschool.utrecht.nl. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar nieuweouders@deboomgaard.nl.

Aanmelden vanaf 4 jaar
Is uw kind ouder dan 4 jaar en/of zit uw kind op dit moment al op een andere school,
dan kunt u contact opnemen via nieuweouders@deboomgaard.nl. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Procedure 5 jaar en ouder’.

Rondleidingen en informatieavonden
Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de sfeer en de cultuur binnen onze school en vertellen wij u graag over onze missie en visie. U kunt zich op onze website inschrijven voor een rondleiding. In verband met de huidige coronamaatregelen zullen deze rondleidingen op vaste dagen met een maximum aantal personen worden gegeven. U kunt zich hiervoor inschrijven onder het kopje ‘Aanmelden rondleidingen’.

Confidental Infomation