Social Schools

Sinds dit schooljaar verzorgen wij de algemene oudercommunicatie via Social Schools.
De Social Schools community bestaat uit de schoolgroep (hoofdgroep) en daaronder alle klassen. Als ouder bent u altijd lid van de hoofdgroep (hier wordt algemeen schoolnieuws geplaatst) en lid van de groep van uw kind(eren). Hier wordt specifiek nieuws uit de klas geplaatst.

Hier kunt u direct naar de site van Social Schools gaan.

Voor meer informatie kunt u hier het PDF-document downloaden.

Nieuwsbrief
Iedere week wordt er op zaterdag een nieuwsbrief verstuurd naar de ouders. In deze nieuwsbrief lezen ouders alle berichten die er afgelopen week gedeeld zijn in Social Schools en een overzicht van de evenementen die komende week plaatsvinden..

Mail
Ouders kunnen ervoor kiezen om via de mobiele apps of via de mail op de hoogte te worden gehouden. Dit houdt in dat ouders een mail ontvangen zodra er een bericht in Social Schools wordt geplaatst.

Nieuwe ouders
Bent u een nieuwe ouder van onze school dan kunt u via de site van Social Schools uzelf registreren. Hiervoor moet u een e-mailadres hebben en weten in welke klas uw kind zit. Vervolgens zal u door de leerkracht van uw kind gekoppeld worden aan uw zoon of dochter. Hier kunt u zich aanmelden.

Confidental Infomation